NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...
En mann og en kvinne tar selfie foran en elbil parkert i veikanten.

Slik gikk verdens største elbiltest

Hvem imponerte og hvilken bil hadde kun 14 grader i kupeen? Hør hvordan det gikk i årets El Prix - NAF og Motors faste vintertest av elbiler.


Verdens største elbiltest er over for denne gang! Få oppsummeringen!

Vinteren 2022 kjørte Tesla Model 3 LR Dual Motor 521 kilometer – onsdag 1. februar 2023 ble den rekorden slått av en annen Tesla, nemlig Model S Standard, med 530 kilometer på telleren da bilen var kjørt helt tom for strøm.

I vintertesten 2022 lå temperaturen mellom 0 og minus ti grader, mens det i årets utgave var vesentlig kaldere med temperaturer mellom 0 og 19 minusgrader.

Bilene kjøres med klimaanlegget innstilt på 21 grader, men som du får høre om i Elbilpodden, var det en bil som hadde temperatur på 14 (!) grader selv om klimaanlegget stod på 21.

I denne Elbilpodden-episoden, som ble spilt inn direkte like etter at siste bil gikk tom for strøm, snakker vi om hvem som imponerte og skuffet i testen.

Du får også høre om noen ganske spesielle hendelser vi opplevde underveis.

Dette er Elbilpodden

Elbilpodden er en podcast om elbil fra NAF, hvor programleder Anette Berve har aktuelle gjester i studio. Her skal vi besvare både det du lurer på og det du ikke visste at du lurte på.

Hvordan abonnerer jeg på Elbilpodden?

PC/ Mac: Hvis du trykker på knappen «Follow» i det lille avspillingsvinduet rett over, får du opp en QR-kode du kan scanne med mobiltelefonen din. Deretter velger du bare ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Mobil: Trykk + i det lille avspillingsvinduet, og velg deretter ønsket podcast-app du vil ha Elbilpodden i.

Du kan også abonnere på Elbilpodden i Spotify eller i iTunes. Du finner også episodene av Elbilpodden her på nettsidene til NAF.

Gi oss tips og tilbakemeldinger!

Har du forslag til aktuelle temaer eller gjester i studio? Vil du gi oss ros eller ris? Ikke nøl med å ta kontakt! Sjekk ut NAF Elbil på Facebook og send oss en melding på Messenger.

6. februar 2023
Anette Berve, Testansvarlig, elbil

Fant du det du lette etter?