NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

BMW i3

Testet av NAF
Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

279 - 307 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 287 180,-

8 varianter

Bak

Drivhjul

260 liter

Bagasjerom

BMW i3 er bygget i lette materialer som aluminium, kullfiber og plast for å kompensere for den ekstra vekten til batteriene og har i mange år vært en av favorittene på det norske elbilmarkedet.

Med en rekkevidde på rundt 300 km er den et godt alternativ for de som er ute etter en bil for nærområdet eller en 2'er for de med litt større familie.

Materialvalget i BMW i3 gjør at bilen ikke er tyngre enn en tradisjonell bil i samme klasse. Med en lengde på bare fire meter og kort svingradius, er i3 skreddersydd for bykjøring. Bilen føles rommelig fra førerplassen, men baksetet er relativt trangt og bare for to. Bagasjerommet er relativt lite.

BMW i3 120 Ah er modellen som er på nybil-markedet i dag og den nyeste versjonen er den mest langtur-vennlige til nå med en rekkevidde på 310 km(WLTP). Bilen kommer i to versjoner, hvor i3s har en større motorkapasitet enn i3.

Ta i bruk alle våre elbilfordeler

Vi har flere gode fordeler for deg som kjører elbil inkludert i medlemskapet! Sjekk ut vårt medlemskap!


Fant du det du lette etter?