NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

Renault Megane

81/100 av Motor
Testet av NAF
Bilde kommer snart!
Bensin/Hybrid/Diesel/Elektrisk

Motortype

470 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 290 000,-

27 varianter

Foran

Drivhjul

500 kg

Maksimal tilhengervekt

335 - 521 liter

Bagasjerom

Det er få biler i Europa som er like populære som Renault Megane og nå kommer den franske bilprodusenten med en elektrisk versjon av modellen.

Bilen er bygget på CMF-EV plattformen til Renault og Nissan - den har dermed en del til felles med sin fetter Nissan Ariya. Bilen skal i utgangspunktet leveres i Norge med en batterikapasitet på 60 kWt, noe som betyer 470 km etter WLTP-standarden. Det produseres også en versjon med 40 kWt batteri, men det er usikkert om denne kommer til Norge.

Megane kan lades med en effekt på opp til 130 kW og den elektriske motoren har en maksimal motoreffekt på 160 kW. Bilen har mulighet for hengerfeste og tekniske finesser som selvpresenterende håndtak og touchskjermer med operativsystem fra Android så er dette en moderne og praktisk SUV. Firehjulstrekk får du ikke på Megane.

Renault Megane er også tilgjengelig i varianter med hybrid og fossildrevne motorer.


Fant du det du lette etter?