NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

Ford Mustang Mach-E

82/100 av Motor
Testet av NAF
Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

400 - 610 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 412 000,-

22 varianter

Alle

Drivhjul

750 kg

Maksimal tilhengervekt

402 liter

Bagasjerom

Ford er tilbake i elbilmarkedet med den nye SUV-en Mustang Mach-E. Modellen kommer i fire versjoner, som alle tilegnes rekkevidde på over 420 km(WLTP) og med konkurransedyktige spesifikasjoner og priser.

Ford Mustang Mach-E kan leveres med to forskjellige batteripakker - Standard Range (75.7 kWh) og Long Range (98.8 kWh). SR og LR kan leveres med firehjulstrekk eller bakhjulstrekk, alt ettersom hva kjøperen (og lommeboka) ønsker. Mustang Mach-E er på mange måter en "snill" Mustang, den fungerer som familiebil samtidig som den absolutt ikke er noen sinke med tanke på motoreffekt og håndtering.

Modellen leveres med hengerfeste og kan trekke opptil 750 kg. Mustang Mach-E er allerede å se på norske veier og kan bestilles på Ford sine hjemmesider.

I Elbilpodden, episode 52, blir vi bedre kjent med Ford-direktør Per Gunnar Berg og Ford Mustang Mach-E. Lytt til Elbilpodden!

Ta i bruk alle våre elbilfordeler

Vi har flere gode fordeler for deg som kjører elbil inkludert i medlemskapet! Sjekk ut vårt medlemskap!


Fant du det du lette etter?