NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Polestar Polestar 2

81/100 av Motor
Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

420 - 515 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 365 000,-

13 varianter

Alle

Drivhjul

1500 kg

Maksimal tilhengervekt

405 liter

Bagasjerom

Polestar 2 er den første helelektriske modellen fra Volvo-eide Polestar, som med en splitter ny butikk i Oslo sentrum og en Snøhetta-designet fabrikk i Kina levner ingen tvil om at de sikter seg inn på det norske markedet.

Med et 78 kWh batteri og 500 kilometer rekkevidde ser bilen ut til å bli et verdig alternativ hvis man ønsker seg en litt mindre familiebil eller en helt passe bil for de uten barn å tenke på.

Polestar har lansert bilen som en konkurrent til Tesla Model 3 og størrelsen er omtrent den samme som den selvutnevnte konkurrenten. Teknologi og design er ifølge skaperne det som skiller Polestar fra konkurrentene - blant annet er interiøret designet med veganske stoffer og de aller fleste funksjonene til bilen skal være mulig å styre med mobilen eller den avanserte skjermen i midtkonsollen.

Polestar 2 er tilgjengelig for bestilling og har vært å se på norske veier siden 2021.


Fant du det du lette etter?