NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

MG Marvel R

Testet av NAF
Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

370 - 402 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 352 990,-

2 varianter

Bak

Drivhjul

750 kg

Maksimal tilhengervekt

357 - 507 liter

Bagasjerom

Det velkjente britiske (nå britisk/kinesisk) MG oppnådde suksess på elbilmarkedet med kompakt SUV'en ZS EV, nå er storebror på vei og MG Marvel R legger seg i samme spor som lillebror og tilbyr det billigste alternativet innen sitt segment.

Marvel R er 30 cm lengre enn lillebror, og med 50 liter bagasjeplass ekstra, mulighet for firehjulsdrift og tilhengerfeste så kategoriseres denne som en litt større SUV enn den kompakte ZS EV.

Denne modellen kommer med to alternative drivlinjer, firehjulstrekk med en maksimal effekt på 212 kW / 288 hk og bakhjulsdrift med maksimal effekt på 132 kW / 180 hk. Dette holder til henholdsvis 370 og 402 km rekkevidde etter WLTP-standarden. Begge variantene leveres med et 70 kWt batteri.

MG Marvel R kommer med funksjonen V2L (Vehicle-to-Load). En teknologi som gjør det mulig å overføre energi fra batteriet til eksterne elektriske systemer ved behov.


Fant du det du lette etter?