NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Mercedes-Benz EQS SUV

Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

610 - 660 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 1 096 000,-

4 varianter

Alle

Drivhjul

195 - 645 liter

Bagasjerom

Om bilen

Mercedes-Benz EQS SUV er bygget på samme plattform som luksusmodellen EQS, men med høyere bakkeklaring og større hjul er det mer enn innafor å kalle denne modellen en SUV.

Batterikapasiteten på dette luksusdyret ligger på 107,8 kWt og rekkevidden er på opptil 660 kilometer (WLPT). 4-Matic utgavene med firehjulstrekk blir de mest aktuelle utgavene av modellen i Norge og det at bilen er over 20 centimeter høyere fører til mer plass enn originalen EQS - dette gjør at bilen kan leveres med tre seterader og plass til syv personer.

Inne i bilen domineres fronten av en enorm glassplate som huser tre skjermer med intuitive løsninger på alt det du kan ønske av bilen rent teknologisk – eller en «Hyperscreen» som Mercedes kaller det. Firehjulstyring gir muligheten for ultimat kontroll over en såpass over gjennomsnittet stor bil ved å redusere svingradiusen. Mercedes-Benz forventer å levere de første modellene til Norge i løpet av 2023 og prisen kan forventes å ligge i overkant av 1 million kroner.


Fant du det du lette etter?