NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

438 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 479 000,-

4 varianter

Alle

Drivhjul

1200 kg

Maksimal tilhengervekt

490 liter

Bagasjerom

Om bilen

BMW iX1 er en helelektrisk kompakt-SUV fra de tyske bilprodusentene som virkelig har fått fart på elbilproduksjonen i 2022. iX1 er forventet å overta som innstegsmodell for BMW-modeller på det elektriske markedet.

BMW iX1 er basert på suksesshistorien X1 - som siden 2009 er levert i nærmere 2 millioner eksemplarer og den elektriske modellen er en del av relanseringen av den tredje generasjonen X1-modeller. Bilen har en rekkevidde på opptil 438 km etter WLPT-standarden og en motoreffekt på opp til 230 kW.

Med en startpris på 479.000 kroner er det lite tvil om at denne bilen fort kan bli et fast innslag på norske veier. Med sedvanlig BMW-kvalitet på innsiden av bilen, soltak og relativt god plass med tanke på størrelsen på bilen, så er dette en bil som blir vanskelig å unngå å vurdere når man er interessert i bil i kompakt-SUV segmentet. Bilen forventes på norske veier i løpet av 2023.


Fant du det du lette etter?