NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

625 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 1 169 000,-

1 variant

Alle

Drivhjul

2000 kg

Maksimal tilhengervekt

500 liter

Bagasjerom

Om bilen

BMW i7 er den første helelektriske modellen i den luksuriøse 7-serien fra BMW. Komfort og moderne design står i fokus på den nye modellen, som samtidig klarer å beholde deler av det klassiske utseendet.

Batterikapasitet på i7 er 107 kWt, noe som betyr at modellen har en rekkevidde på opp til 625 km (WLTP) avhengig av utstyrsnivå. 0-100 km/t på 4,7 sekunder og en toppfart på 240 km/t beviser at luksusdyret ikke akkurat er en sinke. I tillegg til BMW Curved Display som vi er blitt vant med i i-modellene så har i7 muligheten til å gjøre baksetene om til en kinosal, en ultrabred 31 tommers skjermmed 8K-oppløsning kan nemlig felles ned fra taket – alt akkompagnert av et Bowers & Wilkins Surrround sound system med 18 høytalere. Luksus med stor L her altså.

BMW i7 xDrive60 kan allerede bestilles i Norge og har en startpris på godt over 1 million kroner – bilen forventes levert i løpet av 2023.

Spesifikasjoner og varianter

Opplysningene er hentet og gjengitt med samtykke fra Opplysningsrådet for veitrafikken AS, ofv.no


Fant du det du lette etter?