NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Scoot & Ride Safety Helmet

Safety Helmet fra Scoot & Ride sitter best på hodet i test av sykkelhjelmer til barn 2022.


Sykkelhjelm fra Scoot & Ride

Produkt: Safety Helmet
Pris: 599 kroner
Vurdering:
Tilfredsstillende
Totalsum: 2,6 poeng
Poengskalaen går fra 0 til 5,5, der 0 er best resultat.

«

Safety Helmet fra Scoot & Ride sitter best på hodet og motstår forskyvning best av alle hjelmene i testen.

Janne Pedersen, forbrukerrådgiver

God brukervennlighet, men beskytter mindre

Safety Helmet fra Scoot & Ride sitter best på hodet og motstår forskyvning best av alle hjelmene i testen. Derfor får den stempelet svært god beskyttelse i denne delen av testen.

Hjelmen har ikke like god beskyttelse mot hodeskader, og har heller ikke god synlighet i trafikken. Derfor blir totalscoren i sikkerhet og beskyttelse mot skader bare tilfredsstillende, i likhet med flertallet av hjelmene i testen.

Den har god brukervennlighet, er lett å justere og lett å ta på og av med magnetlås på hakereimen. Den har også god komfort og lav vekt.

Testresultat

Sikkerhet 50 %2,9
Brukervennlighet 40 %2,3
Brannsikkerhet 5 %1
Farlige stoffer 5 %1,8
Totalsum2,6

Resultatet fra laboratorietesten er verdsatt og vektet sammen til en totalverdi i samråd med laboratoriet. Poengskalaen går fra 0 til 5,5, der 0 er best.

NAF SYKKEL

Er din sykkel registrert?

Ved å registrere sykkelens unike rammenummer i sykkelregisteret vårt, vil din sykkel være knyttet til deg. Det vil si at hvem som helst kan spore opp sykkelen til ditt eie. Det er lurt! Medlemskapet koster 199 kr per år.

22. august 2022
Janne Pedersen, Forbrukerrådgiver

Fant du det du lette etter?