NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Abus Youn-I 2.0

Abus Youn-I 2.0 er testvinner i test av sykkelhjelmer for barn 2022.


Sykkelhjelm fra Abus

Produkt: Youn-I 2.0
Pris: 699 kr
Vurdering: God
Totalsum: 2,2 poeng
Poengskalaen går fra 0 til 5,5, der 0 er best resultat.

«

Testvinneren fra Abus har god kollisjonssikkerhet, god synlighet, god komfort og brukervennlig.

Janne Pedersen, forbrukerrådgiver

Barnehjelm fra Abus er testens vinner

Abus-hjelmen utmerker seg med god kollisjonssikkerhet, og det er bare hjelmen fra Casco på delt andreplass som scorer like godt i den delen av testen.

Den får også god vurdering fordi den har lys og reflekser bak på hjelmen som gjør deg synlig i trafikken. Den er brukervennlig og lett å håndtere, i tillegg til at den har god komfort og lufting.

Med en totalsum på 2,2 får den stempelet "god", men selv om den er testvinner, så er scoren ikke god nok til å få den beste vurderingen "svært god".

Testresultat

Sikkerhet 50 %2,5
Brukervennlighet 40 %2
Brannsikkerhet 5 %1
Farlige stoffer 5 %1
Totalsum2,2

Resultatet fra laboratorietesten er verdsatt og vektet sammen til en totalverdi i samråd med laboratoriet. Poengskalaen går fra 0 til 5,5, der 0 er best.

NAF SYKKEL

Er din sykkel registrert?

Ved å registrere sykkelens unike rammenummer i sykkelregisteret vårt, vil din sykkel være knyttet til deg. Det vil si at hvem som helst kan spore opp sykkelen til ditt eie. Det er lurt! Medlemskapet koster 199 kr per år.

22. august 2022
Janne Pedersen, Forbrukerrådgiver

Fant du det du lette etter?