NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...
mann står ved motorsykkel

Med NAF MC-medlemskap gikk alt veldig greit

Magnus var på langtur med motorsykkelen da en varsellampe begynte å lyse. Da var medlemskap i NAF verdifullt å ha!


Bli NAF MC-medlem

Varsellampen lyste rett ved hotellet

Magnus Medlien var på langtur fra Moelv til Trondheim. Han hadde kjørt 40 mil da han kom inn mot Trondheim by. Plutselig fikk han flere feilsignaler fra motorsykkelen.


– Lampa begynte å lyse. Vi stoppet i lyskrysset da vi fikk meldingen. Lampa sluttet å lyse en stund, men kom tilbake igjen. Vi var rett ved hotellet vi skulle ligge på, så vi kjørte bare veldig sakte dit. Jeg snakket med forhandleren av motorsykkelen, og vi ble enige om at jeg ikke skulle kjøre mer før jeg fikk sjekket hva som var feil. Da ringte vi NAF, forteller Magnus.

Oljetrykkfeil

Snart ble motorsykkelen plassert trygt på lasteplanet til bilbergeren fra NAF, og forsvarlig fraktet til et verksted. Det viste seg å være en overtrykksventil som hadde hengt seg opp, som gjorde at det ble varslet om lavt oljetrykk i motoren.

– Da var det ikke hensiktsmessig å kjøre videre før det blir sjekket ut. Så jeg ble kjørt til en forhandler i Trondheim som tok seg av sykkelen. De klarte ikke å finne årsaken der og da, så vi måtte ta tog hjem og hente den noen uker senere, forteller Magnus.

mann på motorsykkel
FORNØYD: – Alt gikk veldig greit, og det var en hyggelig opplevelse med NAF, forteller Magnus Medlien.

NAF medlem i mange år

Magnus har vært NAF medlem i mange år, og MC-medlem de siste to årene. Nå har han også tegnet MC-forsikring gjennom NAF, som han også er veldig fornøyd med.

– Jeg tegnet NAF MC-forsikring for et par år siden. Jeg har hatt motorsykkel i mange år, men har aldri tenkt på å ha noen egen forsikring på MC. Det dukket vel bare opp i et bilblad eller lignende og det var en hyggelig sum for å være forsikret. Den er betryggende å ha, smiler Magnus.

Hyggelig opplevelse med NAF

Nå som han altså har fått prøve veihjelp som motorsyklist, understreker Moelv-mannen at han er veldig fornøyd med hjelpen han fikk.

– Jeg fikk god hjelp fra NAF. Det kom en hyggelig kar og vi fikk spent fast sykkelen på bilen og jeg ble med ham på verkstedet. Alt gikk veldig greit, og det var en hyggelig opplevelse med NAF!

NAF MC

Medlemskap for MC

Trenger du noen andre å kjøre sammen med? Test ut vår nye MC-tjeneste der du kan planlegge turer, invitere til fellestur og navigere dit du vil på ditt neste MC-eventyr.

To personer på tur med MC-sykkel
28. juli 2021
Julie C. Knarvik, Innholdsprodusent

Fant du det du lette etter?