Selg din bruktbil via Nettbil

Gjør som over 21 000 bileiere og la over 1500 bilforhandlere konkurrere om å gi deg best mulig pris for din bruktbil. Hos Nettbil er bilsalget gjort på bare en til to dager.


Medlemsfordeler hos Nettbil:

  • Få 1000 kroner ekstra utbetalt for bilen ved salg
  • Bilen din blir solgt på 1–2 virkedager
  • Ingen reklamasjonsansvar for deg som selger
  • Over 1500 forhandlere som konkurrerer om bilen din
  • Pengene kommer rett inn på konto når bilen er solgt

Slik selger du bilen via Nettbil

  1. Få en gratis verdivurdering med et estimat på hva du kan forvente å få for bilen din ved et raskt salg. Dette gjør du ved å registrere deg og bilen på nettbil.no
  2. Husk å legg inn medlemsnummeret i kommentarfeltet «Andre ting du vil vi skal vite» når du registerer bilen din, slik at du får du 1000 kroner ekstra utbetalt for bilen.
  3. I registreringsprosessen booker du tid og sted for en NAF-test på et av våre 43 NAF-sentre. Da gjennomføres bildetakning og en full vurdering av bilens tilstand.
  4. Bilen legges ut for salg på nettbil.no hvor over 1500 bilforhandlere får mulighet til å legge inn bud på bilen din. Når budrunden er over vil den som har gitt det høyeste budet få tilslaget dersom du er fornøyd med budet.
  5. Det er du som selv avgjør om budet er akseptabelt. Aksepterer du budet selges bilen og du får pengene rett inn på konto. Er du ikke fornøyd kan du avvise budet du har fått.

Relevante medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

NAF Smålån

Personskadeerstatning fra NAF

De Historiske Spisesteder

Tusenfryd


Fant du det du lette etter?