NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Magasinet Motor

Som NAF-medlem får du vårt populære medlemsmagasin om bil, samferdsel, tester og reise fire ganger i året. Nå kan du også lese det digitalt!


Medlemsfordel:

  • Du får fire utgaver av Motor per år
  • Les Motor digitalt på Mitt NAF
  • Les nye saker på motor.no – hver dag

Slik leser du Magasinet Motor digitalt

  • Du må være NAF-medlem.
  • Logg deg enkelt inn via Mitt NAF eller bruk knappen over.
  • Siste utgave finner du under "Mitt medlemskap" på "Mitt NAF"
  • Du finner også eldre utgaver av Motor på "Mitt NAF"

Hvis du ikke har en slik profil, er det lett å lage en. Det eneste du trenger er medlemsnummeret eller e-postadressen din.

Motor på papir og nett

Fire ganger i året får du som NAF-medlem den trykte utgaven av Motor i din postkasse. Ønsker du heller å lese Motor digitalt, kan du lese alle utgavene av Motor helt tilbake til 2014 på Mitt NAF.

Digitalutgaven av Motor kan du lese på bærbar maskin eller nettbrett, og det er som å «bla» i et vanlig magasin. Men det er mye som ikke får plass i bladet, og i digitalutgaven legger vi blant annet inn video som hører til reportasjene.

Du kan også lese aktuelle saker på motor.no. Her finner du også flere tester og artikler som ikke får plass i magasinet.

På motor.no har vi også digitalisert Motor fra den første utgaven som kom i 1930. Blad deg gjennom gamle minner i vårt Motor-arkiv!


Relevante medlemsfordeler

Circle K Extra

NAF Xtra kredittkort fra Eika

Juridisk og teknisk bistand hele døgnet

Easee hjemmelader fra Circle K


Fant du det du lette etter?