NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Hjelmer fra Sportall Nordic AS

Vanlige hjelmer skal beskytte deg når ulykken er ute. Livall-hjelmene tar sikkerheten et steg lengre – de forebygger ulykker og sender automatisk varsel hvis ulykken likevel inntreffer.


Din medlemsfordel:

  • Minimum 10 % rabatt på alle modeller
  • Månedlige kampanjerabatter på enkelt modeller

Slik får du medlemsrabatten

Logg inn for å kunne ta i bruk din medlemsfordel.

Bli medlem

Hjelmer tilpasset ulike behov

Noen sykler i trafikkerte gater, andre sykler treningsturer på landeveien eller holder høy hastighet til og fra jobben – og behovene for funksjoner vil derfor være forskjellige.

Livall er sykkelhjelmer optimalisert for sykling og el-sparkesykling i byer og tettsteder, landeveissykling, terrengsykling og en modell for ski og snøbrett. Alle hjelmene har fallsensor, SOS-varsel og kobling mot Livall-appen, de fleste har smarte lysfunksjoner og noen har innebygde øretelefoner og mikrofon.

Livall-hjelmenes funksjoner*:

*) innebygde og tilgjengelige funksjoner varierer fra modell til modell. Besøk Sportalls nettside for komplett funksjonsoversikt.

Livall-modellene:


Relevante medlemsfordeler

Utstyr fra Garmin

Kortferie med De Historiske Hotel & Spisesteder

Bobil- og caravanforsikring

Smartlading fra Fortum


Fant du det du lette etter?