NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Juridisk og teknisk bistand hele døgnet

Har du blitt skadet i et trafikkuhell, har problemer med et verksted, et bilkjøp, et forsikringsselskap eller lignende – har vi juridisk rådgivning og teknisk hjelp tilgjengelig for deg.


Vi hjelper deg med:

  • Kjøp og salg av bil
  • Personskade ved trafikkuhell
  • Tvist om verkstedsregninger
  • Tvist med forsikringsselskap
  • Toll og avgiftsspørsmål
  • Strafferettslige spørsmål og tap av føreretten

Slik kan vi hjelpe deg

Dersom saken er av en slik karakter at det er behov for hurtig hjelp, hjelper vi deg som medlem også utenfor kontortid. Haster det, ta kontakt på 08505 og vi gir deg de rådene du trenger.

Hva er utvidet bistand?

Dersom det er grunnlag for det og du har behov for mer enn råd og veiledning kan vi følge opp saken på dine vegne. Dette kaller vi for utvidet bistand. Det forutsetter at du var medlem på det tidspunktet grunnlaget for tvisten oppstod og utløser en egenandel på 500 kroner.

Utvidet bistand gis med inntil to timer med henblikk på å få en minnelig løsning med motparten. Hvis saken ikke lar seg løse innenfor disse rammene er det mulig å få videre advokatbistand, forutsatt av vi har kapasitet, men da må du betale for bistanden selv.

Ofte stilte spørsmål


Relevante medlemsfordeler

Personskadeerstatning fra NAF

Kortferie med De Historiske Hotel & Spisesteder

Bobil- og caravanforsikring

Smartlading fra Fortum


Fant du det du lette etter?