NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

«Jeg vil ha elbillader hjemme, men aner ikke hvor jeg skal begynne»

Kjenner du deg igjen? I så fall har vi den perfekte løsningen for deg.


Vi får ofte spørsmål fra medlemmer som lurer på hva de må gjøre for å installere hjemmelader til elbil.

Med vår nye medlemsfordel Elbillader på 1-2-3 får du hjelp med alt du trenger for installasjon av en trygg ladeboks hjemme hos deg.

Slik fungerer det

Først snakker du med en elektriker i en videobefaring, der du bruker mobilen til å vise sikringsskapet og hvor du vil plassere ladeboksen.

– Her kan du spørre elektrikeren om alt du lurer på rundt installasjon av elbillader. Ingen spørsmål er dumme. Under samtalen får du gode råd om hva som vil passe hjemme hos deg, sier John Holager i NAF.

Videobefaringen er gratis og uforpliktende for deg som er NAF-medlem. I etterkant får du et tilbud med nøyaktig hvor mye det vil koste å installere elbillader hjemme hos deg.

– På den måten kan du vurdere tilbudet i ro og mak hjemme, og du får ingen dyre overraskelser når elektrikeren er hjemme hos deg, sier Holager.

Mann har videosamtale med elektriker på telefonen
Spør elektrikeren om alt du lurer på i en videobefaring.

Medlemspris for ladeboks og standard installasjon er 13.990 kroner. Hvis du aksepterer tilbudet, er neste steg å avtale tid for installasjon.

– Her kan du spare penger og få rask installasjon av markedets tryggeste ladeboks, Zaptec Go, som ble vinner i NAFs test av ladebokser, sier Holager.

Zaptec hjemmelader installeres i carport
Aksepterer du pristilbudet, kommer elektrikeren hjem til deg for å installere ladeboksen.

Har du i tillegg andre elektrikerjobber du trenger å få utført i boligen din, får du 10 prosent rabatt på disse.

Vær oppmerksom på at Elbillader på 1-2-3 kun er tilgjengelig i Oslo, Follo og gamle Østfold fylke i startfasen. Etter hvert som vi har fått mer erfaring med tjenesten vil vi tilby Elbillader på 1-2-3 til medlemmer over hele landet.

3. mars 2023
Per Øystein Larsen, Partnersamarbeid

Fant du det du lette etter?