NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

Plass til bilstoler i Maxus Euniq6

Maxus Euniq6 har god plass til passasjeren foran selv med en stor bilstol montert i baksetet.


Grå Maxus Euniq6.

Plass til passasjeren foran

Vi har undersøkt hvor god plass passasjeren foran i Maxus Euniq6 har når en bakovervendt bilstol er montert i setet bak. Vår testpassasjer Nils Sødal måler 189 centimeter.

I testen bruker vi:

  • Babystolen Cybex Cloud Z2 i-Size
  • Barnesetet Axkid ONE 2

Bilsete i Maxus Euniq6
Med Cybex-setet i baksetet opplever Nils det han beskriver som et hav av plass i passasjersetet foran.
Bilsete i Maxus Euniq6
Også med Axkid-setet har Nils god plass til beina. Euniq6 fremstår for Nils som bilen i testen med mest benplass til passasjeren foran.

Plass til tre barneseter?

I Maxus Euniq6 har vi i tillegg undersøkt hvor god plass det er til tre bilstoler. Bilen har kun Isofix-fester i setene på siden, som betyr at om du skal ha en bilstol i midten, må den være beltemontert.

I testen bruker vi setene:

  • Cybex Cloud Z2 i-Size (Isofix og bakovervendt)
  • BeSafe Stretch (beltemontering og bakovervendt)
  • BeSafe iZi Flex FIX i-Size (Isofix og fremovervendt)

I testen har vi brukt Isofix-montering på stolene hvor dette er mulig, ettersom det er det som er anbefalt. Husk at du kan få et annet resultat om du gjør samme test med andre bilstoler.

I Maxus Euniq6 havner bilstolene på siden for langt ut i forhold til Isofix-festene på grunn av den store BeSafe Stretch-stolen i midten. Om du bruker tre beltemonterte stoler kunne du likevel ha klart å få plass.

Bilstoler i Maxus Euniq6
Isofix-festet på BeSafe iZi Flex FIX i-Size kommer for langt ut i forhold til Isofix-festepunktet i bilen, på grunn av den store BeSafe Stretch-stolen i midten. Med beltemonterte stoler på sidene kunne du klart å få plass til tre i bredden.

Fordeler for deg med elbil!

Som NAF-medlem får du gode rabatter på forsikring, lading og ladekabler. Vi står også klare for å hjelpe deg med vedlikehold og service.

illustrasjon av elbil som lader