NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

Volkswagen ID.7

 • Elektrisk

  Motortype

  615 - 700 km

  Rekkevidde (WLTP)

  Mangler prisdata

  2 varianter

  Bak

  Drivhjul

  1200 kg

  Maksimal tilhengervekt

  532 liter

  Bagasjerom

  Om bilen

  ID.7 er Volkswagen sitt nye flaggskip i sedan-klassen. Modellen er større en den velkjente Passaten og vil ifølge VW dermed ha god plass til hele familien og romslig interiør.

  På jakt etter din første elbil?

  Alt om elbil

  Modellen leveres enten med en batterikapasitet på 77 kWt, som betyr en rekkevidde på 615 kilometer etter WLTP-standarden - eller med en batterikapasitet på 86 kWt, som tilsvarer en rekkevidde på opp til 700 kilometer etter WLTP-standarden. ID.7 vil først kunne leveres i den tohjulsdrevne versjonen, men firehjulsdrift er ifølge VW noe som vil komme etter hvert.


  ID.7 er noe såpass sjeldent som en familiebil med stor F i det elektriske sedan-segmentet. Med sin lengde på nesten 5 meter er det plass til både unger og bagasje i den nye storsatsningen fra den tyske bilprodusenten. Et helt nytt infotainment system og et ifølge VW revolusjonerende klimaanlegg gjør at ID.7 bør seile opp som en god kandidat for deg som er ute etter en ny familiebil.


  Fant du det du lette etter?