NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Volkswagen ID.4 GTX

Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

475 - 496 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 450 300,-

3 varianter

Bak

Drivhjul

1200 kg

Maksimal tilhengervekt

543 liter

Bagasjerom

Volkswagen ID.4 er storebroren til ID.3 og VW sin første elektriske SUV er et frieri til familiene. Størrelsesmessig plasserer den seg mellom Tiguan og Touareg - dermed har den god plass til en gjennomsnittlig stor familie.

ID.4 kan bestilles med batterikapasitet på enten 77 kWh eller 52 kWh, men henholdsvise rekkevidder på rundt 500 km og 330 km etter WLTP-standarden. Modellen kan ta i mot opp til 150 kW ved hurtiglading og ombordladeren er på 11 kW.

Denne elektriske modellen til Volkswagen er den første virkelige "folkevogna" de har levert i SUV-segmentet på det elektriske markedet - prisen er jordnær og bør appellere til folk flest. ID.4 har mulighet for tilhengerfeste, taklast og med GTX versjonen har modellen en ekstra motor foran, og dermed firehjulstrekk og mer motoreffekt.


Fant du det du lette etter?