NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Tesla Model Y

83/100 av Motor
Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

480 - 514 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 534 900,-

7 varianter

Alle

Drivhjul

1600 kg

Maksimal tilhengervekt

Tesla Model Y er storebroren til Model 3 og er Tesla sitt tilskudd til det stadig voksende "kompakt-SUV" segmentet her til lands. Modellen opprettholder den høye standarden Tesla er kjent for og har blitt et kjent syn på norske veier.

Med en oppgitt rekkevidde på 507 km (WLTP) og et utseende som kan ligne en krysning mellom lillebror Model 3 og storebror Model X - så ser vi ingen grunn til at Model Y ikke skal være fortsettelsen på Tesla sin suksesshistorie her til lands.

Med et verdensklasses infotainment system pakket inn i et hyperminimalistisk dashbord tar Tesla oss med videre inn i det 21. århundret. Det at bilen leveres med firehjulstrekk og muligheter for tilhenger og taklast gjør at denne modellen kan passe ypperlig for deg som trenger en familievennlig crossover/kompakt-SUV.

Ta i bruk alle våre elbilfordeler

Vi har flere gode fordeler for deg som kjører elbil inkludert i medlemskapet! Sjekk ut vårt medlemskap!


Fant du det du lette etter?