NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

Tesla Model X

Testet av NAF
 • Elektrisk

  Motortype

  487 - 580 km

  Rekkevidde (WLTP)

  Fra 849 990,-

  24 varianter

  Alle

  Drivhjul

  2250 kg

  Maksimal tilhengervekt

  Tesla Model X begynner å bli et velkjent syn på norske veier, med 560 km rekkevidde og de iøynefallende Falcon Wing-dørene har SUV'en til Tesla raskt blitt en populær familiebil i Norge.

  På jakt etter din første elbil?

  Alt om elbil

  Tesla Model X har store bagasjerom både foran og bak. Med motoreffekter fra 320 til over 600 hester har Model X gitt mange nordmenn muligheten til å oppfylle drømmen om en luksus-SUV med god plass og ekstreme ytelser.

  Bilen leveres bare med firehjulstrekk – en elmotor som driver forhjulene og en som driver bakhjulene – og de spesielle Falcon Wing-dørene bak vekker oppsikt og gir enkel innstigning.

  Model X kan også leveres som seks- eller sjuseter for et pristillegg. Tesla Model X kommer med hengerfeste som kan dra opp til 2250 kg.

  Vær oppmerksom på at Tesla fortløpende endrer tekniske spesifikasjoner og priser, i motsetning til den tradisjonelle bilbransjen som gjerne holder seg til årsmodeller.


  Fant du det du lette etter?