Tesla Model S

Model S Sett forfra
Elektrisk

Motortype

593 - 610 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 749 900,-

2 varianter

Firehjulstrekk

Drivhjul

895 liter

Bagasjerom

Dette er bilen som revolusjonerte elbilmarkedet da den kom til Norge i 2013. Bilen er bygget på en helt ny måte, med en stor batteripakke som en del av bunnkonstruksjonen.

Med motoreffekter fra 320 til over 600 hester og priser fra rundt 800.000 kroner, har Model S gitt mange nordmenn muligheten til å oppfylle drømmen om å eie en luksusbil med god plass og ekstreme ytelser.

De første bilene hadde bakhjulstrekk (finnes i prislisten), men nå selges bilen med firehjulstrekk. Tesla S kan også leveres som sju-seter, med to bakovervendte seter i bagasjerommet bak, for et pristillegg på 32.000 kroner.

Vær oppmerksom på at Tesla fortløpende endrer tekniske spesifikasjoner og priser, i motsetning til den tradisjonelle bilbransjen som gjerne holder seg til årsmodeller.

*Model S 75D og Model S Standard Range er ikke lenger i produksjon og vår prisantydning er basert på siste offisielle pris på modellene. Bilene er fortsatt å finne på bruktmarkedet og derfor inkludert i guiden.

Test av Model S LR 2020

Tesla Model S LR er testet av NAF og Motor i en stor test av elbiler. 20 elbiler ble kjørt fullstendig tomme for strøm på norske veier, på både sommer- og vinterføre. Vi har også testet hurtiglading.

Sjekk ut Norges største elbiltest eller gå direkte til:

Slik lader du Tesla.

Spesifikasjoner og varianter

Tesla Model S finnes i 2 varianter

Long Range

  • 610 km rekkevidde
  • Elektrisitet
  • Kombikupé

fra 749 900,-

Performance

  • 593 km rekkevidde
  • Elektrisitet
  • Kombikupé

fra 949 900,-


Fant du det du lette etter?