NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

Seres Seres 5

 • Elektrisk

  Motortype

  483 km

  Rekkevidde (WLTP)

  Mangler prisdata

  1 variant

  Alle

  Drivhjul

  367 liter

  Bagasjerom

  Om bilen

  Seres SF5 fikk sin avdukning i Norge forhindret av pandemien, men nå er den tilbake med et nytt navn, Seres 5! Modellen lanseres som det kinesiske merket sitt flaggskip og er en SUV coupé.

  På jakt etter din første elbil?

  Alt om elbil

  Seres 5 leveres med en batterikapasitet på 80 kWt . Batteriene er av typen "semi-soilid state", en teknologi som skal føre til tregere degradering av batterikapasiteten. Den firehjulsdrevne versjonen vil dermed ha en WLTP-rekkevidde på 483 kilometer, mens den tohjulsdrevne vil ha en rekkevidde på 500 kilometer.

  Denne modellen er ingen sinke og med en akselerasjon fra 0-100 på 3,7 sekunder og en toppfart på over 200 km/t leverer modellen godt både når det gjelder fart og kapasitet. Seres 5 leveres med både V2L og V2V lading, som betyr at du i tillegg til å lade elektriske apparater også kan lade andre elbiler med modellen.

  Bilen seiler opp som en direkte konkurrent til Tesla Y og det blir spennende å følge utviklingen på salget i Norge.

  Spesifikasjoner og varianter

  Opplysningene er hentet og gjengitt med samtykke fra Opplysningsrådet for veitrafikken AS, ofv.no


  Fant du det du lette etter?