NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

Peugeot e-Traveller

62/100 av Motor
Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

230 - 330 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 421 900,-

24 varianter

Foran

Drivhjul

1000 kg

Maksimal tilhengervekt

603 - 989 liter

Bagasjerom

Peugeot e-Traveller er en flerbruksbil som kan romme opp til 8 passasjerer + sjåfør eller som kan gjøres om til en fullastet varebil med kun to seter i front.

Peugeot e-Traveller er basert på PSA-gruppens flerbruksplattform og minner derfor om søskenmodellene Opel Zafira-e Life, Citroën ë-Spacetourer og Toyota Proace Electric Verso.

e-Traveller leveres med to ulike batteripakker, den minste har 50 kWt kapasitet og den største har 75 kWt kapasitet. Rekkevidden til batteriene etter WLTP-standarden er henholdsvis 230 km og 330 km. Bilen kan trekke tilhenger på opp til 1000 kg og leveres i to forskjellige lengder, 4.9 m eller 5.3 m.

e-Traveller er en bil som kan passe som maxitaxi, hotell shuttle, varebil eller rett og slett bare en familywagon. Noe for deg som ønsker en helektrisk bil og trenger mye plass.


Fant du det du lette etter?