NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

Ora Funky Cat

 • Elektrisk

  Motortype

  310 km

  Rekkevidde (WLTP)

  Mangler prisdata

  1 variant

  Foran

  Drivhjul

  228 liter

  Bagasjerom

  Om bilen

  Det kinesiske elbilmerket ORA har spesialisert seg på retro-inspirerte design og denne boble-"kopien" er inget unntak. Ora Funky Cat kommer til å hete Ora 300 Pro eller 400 Pro+ i Norge.

  På jakt etter din første elbil?

  Alt om elbil

  Den nye modellen fra ORA legger seg i det minste størrelsessegmentet for elbiler og kan leveres med to ulike batteripakker. ORA 300 Pro har en batterikapasitet på 49 kWt og dermed en anslått WLTP-rekkevidde på 300 kilometer. ORA 400 Pro+ har en batterikapasitet på 63 kWt og en anslått WLTP-rekkevidde på 400 km.

  Designet er tydelig preget av retro og den kinesiske markedsføringen har lagt vekt på feminine former og farger for å nå ut til den kvinnelige bilkjøper. ORA er en av de første bilprodusentene som virkelig satser på ansiktsgjenkjenning som metode for å få startet bilen - et tema det garantert er både skepsis og positivitet rundt.


  Bilen ventes å være bestillingsklar i Norge i løpet av 2023.

  Spesifikasjoner og varianter

  Opplysningene er hentet og gjengitt med samtykke fra Opplysningsrådet for veitrafikken AS, ofv.no


  Fant du det du lette etter?