NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

Opel Zafira-e Life

Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

231 - 329 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 421 900,-

18 varianter

Foran

Drivhjul

1000 kg

Maksimal tilhengervekt

550 - 980 liter

Bagasjerom

Om bilen

Opel Zafira-e Life er en elbil for storfamilien eller entusiaster for camping i bil. Bilen kan nemlig gjøres om til en "campingbil" ved å sette inn en campingmodul i bakerste seterad, noe som gjør den opprinnelige 9-seteren til en romslig 5-seter.

Zafira-e Life er basert på PSA-gruppens flerbruksplattform og minner derfor om søskenmodellene Peugeot E-traveller, Citroën ë-Spacetourer og Toyota Proace Electric Verso. Det som skiller ut Zafira-e er muligheten til å få bilen levert med en spesiallaget camping-innredning som inneholder blant annet kokeutstyr, spiseplass og senger.

Zafira-e Life leveres med to ulike batteripakker, den minste har 50 kWt kapasitet og den største har 75 kWt kapasitet. Rekkevidden til batteriene etter WLTP-standarden er henholdsvis 230 km og 330 km. Bilen kan trekke tilhenger på opp til 1000 kg og leveres i to forskjellige lengder, 4.9 m eller 5.3 m.

Dette er bilen for deg som trenger ekstra plass og gjerne deg som vil på camping med bilen, samtidig bør det nevnes at prisen er blant de lavere i forhold til konkurrentene i samme segment.


Fant du det du lette etter?