NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Opel Mokka-e

74/100 av Motor
Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

324 - 338 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 279 900,-

8 varianter

Foran

Drivhjul

310 liter

Bagasjerom

Den fossildrevne Opel Mokka har vært å se på norske veier siden 2012 - nå blir den elektriske versjonen tilgjengelig. Opel Mokka-e er en kompakt crossover som blir en spennende utfordrer i et segment av elbilmarkedet som begynner å fylle seg opp.

Mokka-e er bygget på plattformen e-CMP - det betyr at det er samme plattform som Citroën ë-C4, Peugeot-modellene e-208 og e-2008 og DS Crossback E-Tense. Det betyr at Mokka-e har en batterikapasitet på 50 kWt og en rekkevidde på 324 kilometer etter WLTP-standarden.

Mokka-e har en maksimal motoreffekt på 100 kW / 136 hk og maksimalt dreiemoment på 260 nm. Prisen er blant de billigere for segmentet og denne modellen kan passe som en fin nummer to eller for deg som ikke trenger kjøre alt for langt eller fylle bilen med alt for mye.


Fant du det du lette etter?