NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

Nissan Ariya

79/100 av Motor
Testet av NAF
Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

360 - 500 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 400 000,-

10 varianter

Foran

Drivhjul

750 kg

Maksimal tilhengervekt

415 - 468 liter

Bagasjerom

Nissan Ariya er den nye storsatsningen til Nissan på elbilmarkedet. Ariya er en crossover coupee som ifølge Nissan skal ha en rekkevidde på opp mot 500 km, samt mulighet for firehjulstrekk og en forbedret versjon av Nissans egne ProPILOT system.

Nissan Ariya leveres med to forskjellige batteripakker(63 kWh og 87 kWh) og kommer i fem forskjellige varianter, med både firehjulstrekk og performance varianter tilgjengelig. Ariya er utstyrt med e-Pedal som gjør det mulig å akselerere og bremse ved hjelp av kun en pedal.

Ariya er en av ytterst få helelektriske modeller som har en knapp på dashbordet som kan gjøre batteriet klar for lading opp til 30 minutter før ankomst til ladestasjonen, når det i tillegg er en ladeeffekt på opp til 130 kW så er det ingen tvil om at Nissan har tatt lading alvorlig når de designet denne bilen.

Det bør nevnes at Ariya blir den første modellen fra Nissan som gjennomfører hurtiglading via CCS-standarden og kan tolkes som starten på en utfasing av chademo-laderne som LEAF-eiere står i kø for landet rundt.


Fant du det du lette etter?