NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

NIO ET7

Testet av NAF
Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

580 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 579 000,-

4 varianter

Alle

Drivhjul

NIO ET7 er den kinesiske rivalen til Tesla Model S. Modellen rapporteres å ha en rekordsettende maksimal rekkevidde på 1000 km etter etter den kinesiske målestandarden.

ET7 er en langtraver av en sedan som allerede har gjort suksess på det kinesiske markedet. I tillegg til den banebrytende batteriteknologien som tillater både bytte og utleie av batterier er modellen fullspekket av spennende tekniske innovasjoner; slik som de 33 kameraene og sensorene som hjelper deg å manøvrere den lange doningen og selvfølgelig NIO sin egen A.I følgesvenn Nomi som forsøker være behjelpelig.

Siden dette er en modell hvor det er mulig å bytte batteri, bør det presiseres at det er batteriet med 150 kWh batterikapasitet som gir den ultimate rekkevidden på opp mot 1000 km, mens 100 kWh batteriet er målt til en rekkevidde på 580 kilometer (WLTP). Det at bilen akselererer fra 0-100 på 3,9 sekunder gjør den neppe mindre attraktiv for de som ser etter et godt alternativ til Model S.

I følge NIO blir bilen å se på norske veier mot slutten av 2022.


Fant du det du lette etter?