NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

350 - 460 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 519 000,-

32 varianter

Alle

Drivhjul

1500 kg

Maksimal tilhengervekt

310 liter

Bagasjerom

Det kinesiske bilmerket NIO gjør som mange andre kinesiske merker og prøver å etablere seg på det norske elbilmarkedet. Det mest oppsiktsvekkende ved NIO sine elektriske biler er muligheten til å bytte ut batteriet raskt på en batteristasjon.

ES8 er en fem meter lang SUV med firehjulstrekk og en rekkevidde basert på hvilket batteri du velger. Det har seg nemlig sånn at Nio har utviklet et konsept som baserer seg på at du kan bytte ut batteriet i bilen alt ettersom hvor mye kapasitet du har behov for. Prosjektet heter Baas (Battery as a service) og skal også gi muligheten for å leie batterier fremfor å kjøpe de med bilen.

Motoreffekten til NIO ES8 er på 400 kW / 644 hk og den har et maksimalt dreiemoment på 725 nm. Bilen følger også med en liten "robot-assistent" på dashbordet som kan hilse deg velkommen, svare på spørsmål og kommunisere innenfor dens intellektuelle rekkevidde.


Fant du det du lette etter?