NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

MINI Mini

75/100 av Motor
Testet av NAF
Bilde kommer snart!
Bensin/Elektrisk

Motortype

234 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 266 970,-

44 varianter

Foran

Drivhjul

160 - 278 liter

Bagasjerom

Mini sin første elektriske modell Mini Cooper SE entret markedet i 2020 og bilen er en moderne versjon av den klassiske Mini-designen med helelektrisk motor.

Som forventet når man kjøper Mini så er dette en bil som passer best på byveier og for de som ikke trenger alt for mye plass i bilen. Denne elektriske versjonen er bygget på Mini Hatch som ble lansert for seks år siden. Med en batterikapasitet på 28,9 kWt brutto så ligger rekkevidden på 225-234 km etter WLTP-standarden.

Mini Cooper SE er en tredørs bil og bør appelere til alle mini-entusiaster og alle som ønsker en elektrisk bil med et unikt design som trenger bilen til de kortere turene.

Dette er en samleside for fler minimodeller, JCW, Cooper Cabrio, Cooper Essential, Cooper Experience og Cooper Maximise er fossildrevne modeller fra det gjenkjennelige bilmerket.


Fant du det du lette etter?