NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

Mercedes-Benz Maybach EQS SUV

 • Elektrisk

  Motortype

  590 km

  Rekkevidde (WLTP)

  Mangler prisdata

  1 variant

  Alle

  Drivhjul

  1800 kg

  Maksimal tilhengervekt

  440 liter

  Bagasjerom

  Om bilen

  Mercedes Maybach EQS SUV er basert på EQS SUV, men luksusfaktoren er skrudd betraktelig opp. Den første helelektrike Maybach modellen lever selvfølgelig opp til navnet og er noe av det mest eksklusive elbilmarkedet har å tilby.

  På jakt etter din første elbil?

  Alt om elbil

  Maybach-grillen setter fjes på den første elektriske modellen fra luksuriøse Mercedes-Maybach. Designen lever opp til navnet og interiøret likeså. Seter med ventilasjon, massasjefunksjon og nakke/skuldervarme er bare starten. Det at du har mulighet til å få inkludert to sammenleggbare bord, et kjølerom og sølvbelagte champagneglass i midtkonsollen sier sitt som bilen.

  Batterikapasitet på 108,4 kWt sørger for at bilen har en rekkevidde på opp til 600 kilometer etter WLTP-standarden. Med sine 658 hestekrefter forserer den 0-100 km/t på 4,4 sekunder og har en toppfart på 210 km/t.


  Dette blir en bil for de ytterst få, da prisen fort kan sno seg opp mot hele 3 millioner kroner.

  Spesifikasjoner og varianter

  Opplysningene er hentet og gjengitt med samtykke fra Opplysningsrådet for veitrafikken AS, ofv.no


  Fant du det du lette etter?