Maxus Mifa 9

Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

430 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 749 900,-

1 variant

Foran

Drivhjul

1000 kg

Maksimal tilhengervekt

0 - 466 liter

Bagasjerom

Om bilen

Maxus utvider elbilsortementet sitt med noe så sjeldent som en luksuriøs flerbruks-bil. Mifa 9 kan leveres med opp til 8 seter og seiler opp som et godt alternativ for de med ekstra stor familie eller de som vil ha god plass i taxien sin.

På jakt etter din første elbil?

Alt om elbil

Maxus Mifa 9 er den første modellen som er bygget på Maxus sin nye MIFA-plattform og her har den kinesiske bilprodusenten ikke spart på kruttet. MIFA 9 er en stor familiebil på syv eller åtte seter eller en toseters varebil - alt ettersom ditt behov. Med en lengde på 5,2 meter er det ingen tvil om at dette er en bil med veldig god plass.

Bilen leveres med en batterikapasitet på 90 kWt, noe som gir en rekkevidde på 440 kilometer etter WLTP-standarden. Designet av Mifa 9 har et futuristisk uttrykk og Maxus har lagt mye fokus på at bilen skal holde høy teknologisk standard. En rekke integrerte skjermer rundt i bilen, massasjefunksjon på setene og tilbakelente, individuelle seter med justerbare beinstøtter sørger for å gi en luksuriøs følelse som få andre flerbruksbiler kan tilby i dagens marked.

Mifa 9 vil være tilgjengelig i norge i løpet av 2023 og prisen er foreløpig ikke fastsatt.

Spesifikasjoner og varianter

Opplysningene er hentet og gjengitt med samtykke fra Opplysningsrådet for veitrafikken AS, ofv.no


Fant du det du lette etter?