NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

345 km

Rekkevidde (WLTP)

Mangler prisdata

1 variant

Alle

Drivhjul

Om bilen

Lotus Evija er en helektrisk sportsbil som er skapt for å kjøre fort, lade fort og koste mye. Evija tar sikte på å presse grensen for moderne hyperbilteknologi - og det skal vi ikke se bort fra at de gjør.

Evija sitt design er basert på moderne racerbiler og den aerodynamiske fartsdjevelen drar rundt på et batteri med kapasitet på 70 kWt, det betyr en rekkevidde på 345 km etter WLTP-standarden. Denne rekkevidden synker kjapt hvis man skal ha det maksimale ut av de 2000(!) hestekreftene til bilen som kan gå fra 0-100 km/t på under tre sekunder og 0-300 km/t på ni sekunder.

Hvis man skulle være så uheldig å sluke opp kW på å følge fartsgrensene her i Norge så kan Evija lades med en effekt på opp til 800 kW og da skal det ta kun 9 minutter å fylle et tomt batteri.

Dette er med andre ord en bil for deg som har råd til å bruke godt over 20 millioner kroner på et leketøy som i utgangspunktet hører hjemme på en racetrack.Spesifikasjoner og varianter

Opplysningene er hentet og gjengitt med samtykke fra Opplysningsrådet for veitrafikken AS, ofv.no


Fant du det du lette etter?