NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

400 km

Rekkevidde (WLTP)

Mangler prisdata

1 variant

Alle

Drivhjul

Om bilen

RZ er Lexus sin andre modell ute på det helelektriske markedet. Modellen er en kompakt SUV/Crossover og bygger på samme plattform som søstermodell Toyota bZ4X.

Lexus RZ leveres med Direct4-systemet som baserer seg på at hver aksel er ustyrt med motor, gir og en elektronisk kontrollenhet - med andre ord en teknologisk avansert form for firehjulstrekk. Batterikapasiteten på 71,4 kWt skal holde til en rekkevidde på 400 kilometer etter WLTP-standarden.

Designet på bilen poengterer skillet mellom Lexusen og søstermodellen fra Toyota - den unike Lexus-grillen og et svartlakkert panser er de mest åpenbare kjennetegnene på bilen. På innsiden er det rattet som stjeler oppmerksomheten - RZ er den første serieproduserte bilen i verden med "steer-by-wire" teknologi og den unike utformingen av "yoke-rattet".

Strålevarmere i beinhøyde er en annen nyvinning som kan være hendig for deg som blir kald på bein og føtter. Lexus RZ forventes å starte levering i Norge i løpet av første kvartal 2023.

Spesifikasjoner og varianter

Opplysningene er hentet og gjengitt med samtykke fra Opplysningsrådet for veitrafikken AS, ofv.no


Fant du det du lette etter?