NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Jaguar I-PACE

Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

470 - 480 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 628 950,-

17 varianter

Alle

Drivhjul

750 kg

Maksimal tilhengervekt

505 liter

Bagasjerom

Jaguar I-Pace var på mange måter den første virkelige konkurrenten til Tesla på elbilmarkedet da den ble tilgjengelig i Norge i 2018. Den kompakte SUV'en ble en stor suksess, men de siste årene har det dukket opp flere konkurrenter på markedet.

Jaguar har opprettholdt sitt sedvanlige fokus på design og dermed er estetikken i designet av I-Pace både moderne og inspirert av den klassiske Jaguar stilen. Bilen kommer med firehjulstrekk og batterikapasiteten på 84,7 kWt netto gir en rekkevidde på 470 km(WLTP).

Etter å ha vært den første virkelige utfordreren til Tesla på det elektriske SUV-markedet er nå Jaguar en blant mange aktører. I-Pace har høstet ros og skryt siden den ble sluppet løs på veiene og Jaguar har vist seg som en aktør å regne med på det helelektriske markedet.


Fant du det du lette etter?