Hyundai IONIQ electric

IONIQ electric Sett forfra
Elektrisk

Motortype

311 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 277 000,-

2 varianter

Forhjulstrekk

Drivhjul

350 liter

Bagasjerom

Hyundai IONIQ var starten på en suksesshistorie for Hyundai i Norge - den populære elbilen er nå kommet i ny versjon, med større batteri og dermed lengre rekkevidde.

Den vanlige hybridutgaven og den originale elektriske utgaven har begge vært på veien en god stund, men nå har Hyundai kommet med en overhaling av den populære modellen. Med en 38,3 kWh batterikapasitet og rekkevidde på 311 km etter WLTP-standarden er den nye utgaven et hakk bedre enn den forrige, slik det bør være!

Den innvendige plassen er også overraskende god og dette er en av de få elbilene med plass til en familie med tre barn. Kjørekomforten er god og prisen starter på 287.900 kroner.

At Forbrukerrådet har kåret garantien til Hyundai både på bilen og batteriet til en av de beste, er selvfølgelig også positivt når valget skal tas.

Test av IONIQ 2020

Hyundai IONIQ er testet av NAF og Motor i en stor test av elbiler. 20 elbiler ble kjørt fullstendig tomme for strøm på norske veier, på både sommer- og vinterføre. Vi har også testet hurtiglading.

Sjekk ut Norges største elbiltest eller gå direkte til:

Spesifikasjoner og varianter

Hyundai IONIQ electric finnes i 2 varianter

Premium

  • 311 km rekkevidde
  • Elektrisitet
  • Kombikupé

fra 307 000,-

Trend

  • 311 km rekkevidde
  • Elektrisitet
  • Kombikupé

fra 277 000,-


Fant du det du lette etter?