NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

Ford F-150 Lightning

 • Elektrisk

  Motortype

  Fra 1 183 000,-

  1 variant

  Alle

  Drivhjul

  3492 kg

  Maksimal tilhengervekt

  400 liter

  Bagasjerom

  Om bilen

  Ford F-150 Lightning er en helelektrisk pickup som måler nesten 6 meter(!) i lengden. En elektrisk femseters pickup med relativt god rekkevidde er noe norske pickup-entusiaster har siklet etter i årevis.

  På jakt etter din første elbil?

  Alt om elbil

  Noe avhengig av hvor mye nyttelast du planlegger å lesse på bilen så er det mulig å registrere bilen både som enten personbil eller lett lastebil - da egenvekten ligger på hele 2.730 kilo. Versjonen som blir tilgjengelig i Norge vil ha en batterikapasitet på 98 kWt (brutto) og rekkevidden tippes å ligge på 4-500 kilometer.

  Med 452 hestekrefter og mulighet til å trekke 3,5 tonn henger så er dette definitivt en seriøs pickup vi har å gjøre med. Modellen som blir tilgjengelig i Norge leveres kun i fargen "Antimatter Blue Metallic" og prisen er ikke helt fastsatt, men antas å ligge på over 1 million kroner.

  Spesifikasjoner og varianter

  Opplysningene er hentet og gjengitt med samtykke fra Opplysningsrådet for veitrafikken AS, ofv.no


  Fant du det du lette etter?