NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Fisker Ocean

Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

440 - 630 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 372 000,-

4 varianter

Alle

Drivhjul

1090 kg

Maksimal tilhengervekt

Om bilen

Fisker Ocean skal være en elbil for folk flest, den amerikanske bilprodusenten - med dansken Henrik Fisker bak roret har produsert en helelektrisk SUV og sikter på det norske markedet.

Rekkevidden på opptil 630 kilometer (WLTP) er den beste i klassen enn så lenge og det at bilen har solcellepanel på taket er nok en kuriøsitet som vekker oppmerksomhet hos mange, i følge Fisker skal disse solcellepanelene under optimale forhold gi rundt 3000 kilometer ekstra rekkevidde i året (Vi regner med at dette tallet kan automatisk halveres i Norge).

Tekniske finesser som en infotainment skjerm som kan snus og «California Mode» som på et trykk senker alle bilens vinder ned, inkludert bakruta og åpner takluka gjør at dette er bilen for deg som ønsker det lille ekstra. Modellen kommer i fire forskjellige varianter; Extreme, One, Sport og Ultra – Startprisen på den rimeligste(Sport) er 372.000,-


Fant du det du lette etter?