NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

BMW i7 M70

 • Elektrisk

  Motortype

  560 km

  Rekkevidde (WLTP)

  Fra 1 671 900,-

  1 variant

  Alle

  Drivhjul

  2000 kg

  Maksimal tilhengervekt

  500 liter

  Bagasjerom

  Om bilen

  BMW i7 M70 er det definitive flaggskipet til BMW når vi snakker luksuriøse elbiler. Denne bilen er den allerede godt omtalte i7 på steroider!

  På jakt etter din første elbil?

  Alt om elbil

  M70-utgaven er bygd for fart og med sine 600 hestekrefter og et dreiemoment på opp til hele 1.100 NM forserer den store og lange(5,4 meter!) bilen 0-100 km/t på 3.7 sekunder. Toppfarten ligger på 250 km/t, noe som følger BMW sin standard.

  Modellen leveres med en batterikapasitet på 101,7 kWt og dermed en rekkevidde på opptil 560 kilometer etter WLTP-standarden. Designen er klassisk M-modell og her har du muligheten til å skreddersy alt fra lakkering til andre spesifikke kundeønsker.

  Et infotainment system som i den mest ekstravagante utgaven kan minne om en egen privat kino er også mulig om man er villig til å bla opp 2 millioner kroner. Startprisen ligger på over 1.6 millioner og bilen antas å være tilgjengelig i Norge i løpet av 2023.

  Spesifikasjoner og varianter

  Opplysningene er hentet og gjengitt med samtykke fra Opplysningsrådet for veitrafikken AS, ofv.no


  Fant du det du lette etter?