NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

Audi e-tron S

Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

367 - 377 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 772 620,-

13 varianter

Alle

Drivhjul

1800 kg

Maksimal tilhengervekt

615 - 660 liter

Bagasjerom

Om bilen

Audi e-tron S er den tredje modellen som rulles ut fra e-tron klassen og den nye modellen kan skryte av verdens første elektriske "Torque vectoring" system.

Det betyr at Audi e-tron S har tre elektromotorer, noe som ifølge Audi løfter sikkerheten og de dynamiske egenskapene til et nytt nivå.

Audi har for lengst rukket å sette sitt preg på det norske markedet og fortsetter utrullingen av e-tron klassen med Audi e-tron S og Audi e-tron S Sportback. S-modellene er e-tron utgavene for deg som ønsker det lille ekstra når det kommer til fart og kjøreegenskaper.

Med en rekkevidde på rundt 350 km (WLTP) og en batterikapasitet på 95 kWh er det tydelig at det er de tre motorenes prestasjoner på veiene som er i høysetet for S-modellene. Audi har fokusert på teknologi og aerodynamikk - bilen kommer blant annet med "S-tuning" for understellet som gjør at du kan variere bakkeklaringen med opptil 76 mm.


Fant du det du lette etter?