NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Bilde kommer snart!
Elektrisk

Motortype

307 - 446 km

Rekkevidde (WLTP)

Fra 571 820,-

54 varianter

Alle

Drivhjul

1800 kg

Maksimal tilhengervekt

615 - 660 liter

Bagasjerom

Audi har levert en svært populær elbil for hele familien med e-tron. Den første elektriske modellen til Audi ble også Norges mest solgte bil i 2020.

Audi e-tron er den første elektriske modellen til Audi og bilen har rukket å bli et kjent skue på norske veier siden de første bilene ble rullet ut i 2019. I 2020 ble e-tron den mest solgte nybilen, med 9184 solgte modeller. Bilen har blitt en bestselger mye på grunn av en opprettholdelse av Audis produksjonskvalitet og var på mange måter den første seriøse utfordreren til Tesla på elbilmarkedet.

Audi e-tron er i størrelse midt i mellom Audi Q5 og Q7, dette er med andre ord en elektrisk bil for familien. Med en rekkevidde fra 307 til 446 km (WLTP) avhengig av hvilken versjon av modellen du velger så er dette en relativt pålitelig bil for hytteturer, men kanskje ikke valget for deg som ofte tar de lengste reisene med bil. Det at modellene kommer med firehjulstrekk og hengerfeste som standard er noe av det som har gjort de populære på det norske markedet.


Fant du det du lette etter?