NAF.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. De blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Les mer her om hvordan NAF behandler informasjonskapsler (Cookies).

Loading...

Solcellepanel: Urberg Solar Panel 12w

Lad telefonen med et sammenleggbart solcellepanel.


Solcellepanel fra Urberg

Produkt: Urberg Solar Panel 12w
Pris: 599 kr
Kan kjøpes hos: www.fjellsport.no

«

På en gråværsdag er det ikke lett å få nok strøm i telefonen, men så fort solstrålene skinner på panelet lader telefonen som bare det.

Lad mobilen med solcellepanel

Solcellepanel er praktisk for å ha uendelig med tilgang på strøm til mobiltelefoner og nettbrett. Ulempen er nettopp at du egentlig må ha sol for å kunne lade.

Dette panelet bretter du ut, og kan enten la det ligge eller henge opp i krokene som følger med. Det gjør at det er enklere å vinkle det mot solen. Panelet veier 572 kg, og tar ikke mye plass.

Ved maks styrke skal du få 2,1A pr port.

Solcellepanelet foldes sammen og tar lite plass.

Vi har testet solcellepanelet i overskyet vær og strålende sol, og forskjellen i effekten er kanskje ikke overraskende veldig stor.

På en gråværsdag er det ikke lett å få nok strøm i telefonen, men så fort solstrålene skinner på panelet lader telefonen som bare det.

Hvis dette er et produkt du skal ha med på tur, så er vi kanskje mer fan av flesbruksproduktene som solcelle-lampene som gir deg lys og strøm i ett.

Men trenger du ikke lys så er dette et produkt som gir deg mer effekt og lar deg lade raskere enn de andre alternativene vi har testet.

Dette produktet ble testet våren 2021.

23. juni 2021
Anette Berve, Forbrukerrådgiver

Fant du det du lette etter?